Fotografii de familie - Vladimirii

Ne-am intalnit cu prietenii nostri pe care ii fotografiem an de an. Radu si Miruna, din an in an mai marisori, sunt o bucurie de fotografiat. Anul acesta au fost cu greu aruncati in sus, semn ca sunt copii maaaari deja.

Sesiunile foto anuale de familie, mai ales cand sunt “implicati” si copiii, nu sunt doar un simplu mod de a prezenta in fotografii cateva momente frumoase, ci mai ales sunt un mod de a pastra amintiri peste care poate cu anii s-ar trece foarte usor (cum ar fi dinozaurul preferat de cel mic atunci cand avea 4 ani) si de a documenta evolutia si schimbarile din viata copiilor pe parcursul anilor. Aceste momente si detalii fotografiate an de an devin o mica istorie a familiei si ca orice istorie cuprinde si adevarate comori care aduc bucurie si emotie de fiecare data când sunt privite.

De-a lungul intalnirilor foto anuale cu familiile care au ales un astfel de plan, am invatat sa nu subestimez puterea si importanta acestor sesiuni foto de familie, intrucat ele ofera o modalitate unica de a pastra si împartasi povestea familiei si de aceea le recomand cu mare entuziasm.

Previous
Previous

Fotografie de nunta - Andreea si Liviu

Next
Next

Cununie civila - Nico si Liviu