Cum sa te pregatesti în 5 pasi pentru o sesiune foto de familie

O sesiune foto de familie este un cadou pe care vi-l oferiti voua insiva pentru ca este un motiv de joaca, de imbratisari si de ras cu pofta. Si bineinteles o ocazie foarte buna de a pastra vie imaginea familiei voastre de-a lungul timpului.

  Pentru o experienta frumoasa si fotografii in care veti putea vedea unicitatea si naturaletea voastra, pregatirea este esentiala. Iata cum sa te pregatesti în 5 pasi pentru o sesiune foto de familie:

1. Alegeti locatia potrivita: Inainte de sedinta foto, decideti împreuna asupra locatiei ideale. Aceasta poate fi în confortul casei voastre, în natura sau într-un loc care are o semnificație speciala pentru voi. Alegerea locatiei potrivite va contribui la atmosfera si stilul fotografiilor.

2. Alegerea tinutelor: Îmbracamintea joaca un rol important în aspectul final al fotografiilor. Alegeti o combinatie de culori si stiluri care se potrivesc în armonie si evitati imprimeurile prea aglomerate care sa distraga atentia de la expresiile si gesturile voastre.

3. Planificati impreuna cu fotograful momentul din zi potrivit pentru sedinta foto: Asigurati-va ca alegeti o ora din zi când toata familia este odihnita. Evitati sa programati sedinta foto în timpul prânzului sau al somnului copiilor, deoarece aceasta poate afecta starea de spirit si cooperarea celor mici.

4.   Pregatiti activitati distractive: Pentru a fi fotografiati asa cum sunteti voi, naturali si sinceri, încurajati interactiunea si joaca în timpul sedintei foto de familie. Alegeti activitati distractive, cum ar fi sa va jucati cu mingea, sa faceti bule de sapun sau sa va plimbati prin parc. Aceste rasete si jocuri vor crea fotografii cu adevarat “ale voastre”. 

5. Fiti voi însiva si bucurati-va de moment: Un lucru esential pentru reusita sesiunii foto este sa faceti abstractie de prezenta fotografului (pe cât posibil ☺️) si sa va bucurati unii de altii, sa intrati în joaca copiilor si sa va simtiti bine.

Previous
Previous

Fotografie de nunta - Daniela & Eduard

Next
Next

Fotografie de botez - Ema