Fotografie de nunta - Cosmina si Andrei

Fiecare nunta are o poveste proprie. Am spus-o de multe ori si, cu fiecare nou cuplu pe care il intalnesc si fotografiez, simt ca teoria mea este si mai solida pentru ca vad in fata aparatului foto cum se contureaza de fiecare data o noua si unica personalitate a evenimentului la care particip. De aceea, desi am fost prezenta la atat de multe evenimente, sunt in continuare la fel de curioasa, de energica si de implicata in ceea ce fac ca in primele zile de fotografie. As putea declara cu mana pe inima ca nu ma plictisesc niciodata 😁.

In aceasta postare voi vorbi despre Cosmina si Andrei care mi-au atras atentia în mod deosebit prin felul în care comunica unul cu celalalt, din priviri si prin zâmbete, reusind sa-si transmita astfel o intreaga poveste despre iubire, complicitate si intelegere profunda. Ziua nuntii lor, pe langa faptul ca a fost meticulos planificata, a fost plina de bucurie incepand chiar de la pregatiri, unde casa a fost plina de prieteni si de familie. Ora dupa ora, ziua a fost o sarbatoare a prieteniei si apropierii, cu multa voie buna si umor, iar lumina calda a toamnei si culorile ei minunate care ne-au urmarit peste tot nu a facut decat sa adauge si mai mult farmec unor oameni deja deosebiti.

Va multumesc pentru momentele superbe la care am luat parte si pe care acum le pot impartasi cu voi sub forma unor amintiri vii, din care se simte din plin vibratia voastra si felul voastru deschis de a fi.

ps: click pe imagini pentru vizualizare full screen

Previous
Previous

Stiluri de fotografie de eveniment: care este cel mai potrivit pentru nunta ta

Next
Next

Fotografii de botez - Emma Alexandrina