Fotografie de botez - Vanessa Maria

Sunt încântata sa va împartasesc o poveste plina de veselie - botezul Vanessei Maria. A fost o zi speciala in care am fost martora unui eveniment minunat, unde tinerii parinti, familia si prietenii s-au unit pentru a sarbatori un moment deosebit.

Micuta Vanessa Maria a fost botezata într-o ceremonie plina de emotie la biserica “Nasterea Maicii Domnului” din Drumul Taberei. Parintii ei au ales sa sarbatoreasca acest moment deosebit de important în compania celor dragi, transformând astfel evenimentul într-un prilej de bucurie si apropiere.

Un aspect deosebit al acestui botez a fost prezenta numerosilor prieteni si membri ai familiei. Cu gesturile pline de afectiune si cu zambetul mereu pe buze, au facut ca atmosfera sa fie una fabuloasa, iar asta s-a reflectat in fotografii.

Vanessa Maria a fost botezata într-o ceremonie care a imbinat traditia cu bucuria. Imaginati-va un botez plin de culoare, râsete si gesturi pline de iubire. Fotografiile au surprins momentele de rugaciune si de emoție, dar si cele de veselie.

Un alt aspect care a facut acest eveniment atât de special a fost pregatirea minutioasa. De la baloanele colorate si deliciosul tort pâna la micile atentii pentru invitati, totul a fost gândit cu dragoste si atentie pentru a face aceasta zi deosebita.

Acest botez a fost un eveniment ce merita sa fie împartasit cu lumea. Parintii tineri si veseli, alaturi de familiile si prietenii lor, au demonstrat ca dragostea si bucuria sunt cele mai frumoase elemente ale unei vieti împartasite.

ps: click pe imagine pentru vizualizare full screen

Previous
Previous

Cum sa faci fotografii bune copiilor

Next
Next

Fotografii de familie - Eva, Teo, mama & tata