Fotografie de botez Tomas Cristian

La botezul unui baietel pe care tatal il ridica in sus cu fata la fotografia de grup cu nasii in fata altarului bisericii

Botezurile sunt momente speciale în viata unei familii, iar când parintii sunt tineri si plini de energie, atmosfera este una relaxata si plina de viata. La acest tip de eveniment, fotografia devine o modalitate minunata de a fotografia bucuria și emotiile care înconjoara acest moment important. Astazi va povestesc despre experienta noastra de a fotografia un botez relaxat cu parinti si nasi tineri si o petrecere animata.

De la momentul în care am întâlnit aceasta famili frumoasa, am simtit ca acest botez va fi un eveniment special. Parintii erau plini de entuziasm, bebelusul adorabil, iar atmosfera prietenoasa.

Ceremonia de botez a fost un moment profund emotionant. Cu parintii si nasii aproape, bebelusul a fost botezat cu dragoste si devotament. Am reusit sa surprindem expresiile sincere de fericire si emotie de pe chipurile tuturor celor prezenti. Acesta este momentul în care fotografia devine o modalitate fantastica de a pastra amintirile vii.

Dupa ceremonie a început petrecerea, iar aici am avut ocazia de a surprinde energia si bucuria pura a parintiilor si a invitatilor lor. Muzica, dansul si râsetele au creat un cadru perfect pentru fotografii spontane si pline de viata: copii care se jucau si alergau si invitati care socializau.

Ceea ce imi place cel mai mult la fotografia de eveniment este ca imi ofera posibilitatea de a surprinde momente neasteptate. La acest botez, am surprins cateva detalii: râsul copiilor care si-au gasit companion de joaca un urs urias, parintii care priveau cu dragoste spre bebelus, invitati care se bucurau de reintalnirea cu cei dragi.

La finalul zilei, am plecat cu inimile calde si amintiri incredibile iar fotografiile pe care le-am realizat nu sunt doar imagini, ci arata cu adevarat povesti de iubire si fericire.

ps: click pe imagine pentru vizualizare full screen

Previous
Previous

Fotografie cununie civila

Next
Next

De ce aleg cuplurile din Romania sa-si organizeze  nunta vinerea