Fotografie de botez - Teodora

in biserica nasa si nas care privesc zambind spre bebelusa care urmeaza sa fie botezata la ceremonia botezului

Am fotografiat botezul micutei Teodora intr-una dintre cele mai frumoase biserici in care am pus vreodata piciorul. (Sa nu mai spun ca pe mijlocia noastra o cheama tot Teodora si atunci am fotografiat aceasta increstinare gandindu-ma putin si la cum a fost botezul propriei Teodora - inchid paranteza 😊).

La acest botez au participat foarte multi copii, de multe varste, care au fost sarea si piperul fotografiilor, de aceea nici nu am lasat aparatul foto de la ochi, ca nu cumva sa pierd vreo clipa. Copilasii au fost foarte iubitori si grijulii cu bebelusul botezat, au fost jucausi si nazdravani, iar pentru mine a fost o ceremonie la care am fotografiat cu multa buna-dispozitie. In acelasi timp, au fost mici ajutoare ale parintilor lor, trebuie sa subliniez :).

Adultii nu au fost nici ei mai prejos. Cu totii au schimbat zâmbete si au transmis iubire si rabdare, aratând astfel ca botezul Teodorei a adus laolalta oamenii într-un spirit de comuniune si dragoste.

Este un eveniment pe care il voi tine minte atat pentru caldura si iubirea parintilor fata de copiii lor, cat si pentru concluzia pe care am tras-o urmarind fotografiile derulandu-se pe ecranul calculatorului: la orice moment important al unei comunitati, copiii sunt cei care aduc bucuria, zambetele si inocenta. Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru posibilitatea fotografierii unor clipe de mare duiosie, pe care vi le arat si voua cu putina mandrie😊

 

ps: click pe imagine pentru vizualizare full screen

Previous
Previous

Fotografie de nunta - Lai si Hao

Next
Next

Cum sa faci fotografii bune copiilor